Eeke Haanstra

Jut-zee-idee voor een schonere zee

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Niet lullen maar jutten

3.257.000 kilo. Zoveel gewicht aan spullen is er naar schatting in zee beland tijdens de MSC Zoë ramp. Een jaar later ligt er nog steeds zo’n 800.000 kilo aan rotzooi en 40 containers in zee. Tijd voor actie! Daarom steken we als Team Waddenvereniging in februari de handen uit de mouwen om stranden op te ruimen. Steun ons en doneer!  

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
12/02/2020
17:32

Pieter

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.