Eilandbewoonster Terschelling

My little Ponies op Oerol

Een eilandbewoonster op Terschelling start een actie tijdens Oerol: adopteer een My Little Pony die aanspoelde tijdens de containerramp met de MSC Zoë. Een heleboel mensen dragen bij en er wordt € 285,- opgehaald. We zijn heel blij met dit bedrag! Dankzij donaties als deze kunnen we ons blijven inzetten voor het voorkomen van dit soort rampen op de Waddenzee.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

285
26/11/2019
14:32

Eilandbewoonster

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.