Falco Bent

Leiden Marathon - Wad een eind!

Ik ben opgegroeid in Zeeland en kan dus een mooi stuk kust wel waarderen. Recent heb ik kennis gemaakt met het prachtige Wadden gebied. Nu heb ik me ingeschreven om 10 oktober de Leiden Marathon te lopen. Behalve de sportieve prestatie voor mezelf halen, wil ik daarbij ook graag wat goeds doen voor de natuur.

In Nederland is echte natuur schaars. De Waddenzee is (terecht) Unesco wereld erfgoed en staat daarmee op gelijke voet met het Great Barrier Reef en de Kilimanjaro. Deze bijzondere plek wordt alleen bedreigd door klimaatverandering en ander menselijk handelen.

Help jij me door te sponsoren voor de Waddenvereniging? Alle kleine beetjes helpen! :)

 

Growing up in Zeeland, I can appreciate a pretty piece of coast. Recently I've gotten acquainted with the beautiful Wadden Sea area. Now I've enrolled for the Leiden Marathon on October 10th. Besides completing the challenge for myself, I would also like to help nature with this.

In the Netherlands real nature is scarce. The Wadden Sea is (righteously) Unesco world heritage, similar to the Great Barrier Reef and Mount Kilimanjaro. This special place is threatened by climate change and other human interventions.

Can you help me by sponsoring for the Waddenvereniging? All amounts are welcome! :)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
10/10/2021
23:12

Goitze

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.