Familie Sander Sander

Simones Kookboek

Onze moeder/mijn vrouw Simone was dol op koken/bakken en op de Waddeneilanden (m.n. Terschelling). Daar is ze erg gelukkig geweest. De kinderen en partners hebben voordat Simone overleed (24-02-2021) samen met haar een prachtig kookboek gemaakt met haar lievelingsrecepten. Het was har wens een deel van de opbrengst te doneren aan de Waddenvereniging. Er zijn ca 140 kookboeken door vrienden en familie gekocht. De totale donatie is inmiddels €1600. Wij vullen dit aan tot €2000.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
11/07/2021
15:18

Jos

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.