GODOCO U.A.V.

WAD gaan we doen vandaag?

Als aardwetenschappers in opleiding zijn wij erg begaan met het milieu. Daarom vinden wij het belangrijk om ons in te zetten voor dit mooie en ook zeer belangrijke gebied van Nederland. Door middel van een lezing, veiling en activiteit, georganiseerd door de GODOCO, hopen wij hieraan te kunnen bijdragen! Alle beetjes helpen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

60
12/07/2021
15:03

Anoniem

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.