Jantine van Vliet

Minder plastic op de Wadden

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Ik ben heel groot fan van het Waddengebied. Heerlijk om lekker uit te waaien en te genieten van de unieke en bijzondere natuur; ik kan er geen genoeg van krijgen. Elke keer verwonder ik me er weer over hoe prachtig het is, maar helaas kom ik steeds meer plastic tegen in die prachtige natuur. Dat maakt me ontzettend verdrietig. Ik neem daarom altijd afval mee wat ik tegenkom tijdens een strandwandeling omdat ik nog heel lang van dit prachtige gebied wil genieten en dat de toekomstige generaties ook gun. In februari ga ik milieujutten op Terschelling om mee te helpen het wad weer een beetje mooier te maken.

Benieuwd wat er met je geld gebeurt? Lees het hier: https://www.voordewadden.nl/project/wad-minder

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
26/02/2020
19:59

Willem

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.