Jojanneke Drijver

Jutten voor een wereld zonder plastic

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Er is geen plek ter wereld meer plasticvrij. Best wel heftig als je daar over nadenkt. Ook in het waddengebied kom je het overal tegen. En dat is erg. Dieren gaan eraan dood en ook mensen zullen steeds meer de gevolgen ervan merken. Plastic zit in het voedsel dat we dagelijks eten en zweeft door de lucht die we inademen.

Ik geloof dat elke grote verandering begint met een kleine stap. Daarom ga ik samen met mijn collega’s en andere wadliefhebbers Milieujutten op Terschelling. Samen maken we het strand van Terschelling afvalvrij. Wil je mij sponsoren voor de Wadden en de Waddenvereniging? Dat kan door een vast bedrag te doneren of door een bijdrage te doen per uur. Ik ga mijn best doen en ben blij met elk bedrag.

Ben je benieuwd waarom dit zo nodig is en wat de Waddenvereniging met al het opgehaalde geld doet? Lees het hier: https://www.voordewadden.nl/project/wad-minder

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

6
20/02/2020
22:00

Anoniem

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.