Laura Steigenga

Wad minder plastic, wat meer voor de Wadden!

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Zowel voor mijn werk voor de Waddenvereniging als in mijn vrije tijd ben ik veel in het waddengebied te vinden. Ik geniet enorm van de weidsheid en het slik aan mijn schoenen tijdens een wadlooptocht. Ik laat mensen graag kennismaken met de schoonheid van het gebied, door tijdens excursies te vertellen over de fascinerende dieren die leven in het slik. Naast alle mooie dingen tref ik ook vaak plastic afval aan. Hier wil ik graag iets aan doen! Daarom doe ik in februari samen met collega’s en andere wadliefhebbers mee met ‘milieujutten op Terschelling’, tijdens dit event maken we het strand van Terschelling afvalvrij. Wil je mij sponsoren voor de Wadden en de Waddenvereniging? Dat kan door een vast bedrag te doneren of door een bijdrage te doen per uur. Ik ga mijn best doen! Ben je benieuwd wat de Waddenvereniging met het geld doet? Lees het hier

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
07/02/2020
14:54

Anoniem

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.