Lutz Jacobi

Steun mijn actie voor de Wadden!

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Iedereen die de enorme ravage na de containerramp heeft gezien, is geconfronteerd met ons eigen consumeergedrag. Het is simpel: is er geen vraag naar producten van overzee, dan ook geen transport. Veel kleine stapjes kunnen zo uiteindelijk tot grote veranderingen leiden. Daarom nodigen we je uit om mee te doen aan de #WadMinder maand. Door samen te consuminderen helpen we de Wadden. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
04/02/2020
17:06

Wietse

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.