Meike Kuipers

Geniet van de sunrise en steun de Wadden

De Wadden geven ons rust, het gevoel van vrijheid. Enorm fijn in deze bijzondere en onzekere tijd. Dit jaar organiseerde ik een Sunsrise Challenge en vroeg bij inschrijving om een bijdrage voor de Waddenvereniging. Ik draag hiermee, samen met anderen, bij aan het behoud van de Wadden. Omdat wij verliefd zijn op de Wadden.

Je kan nog meedoen! Stuur een mailtje naar meikekuipersnl@gmail.com, je ontvangt de prachtige Sunrise Challenge medaille (kosten €12,50) en kan op deze pagina een donatie naar wens doen! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
19/10/2020
11:15

Meike

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.