Paal 15

Bijdrage verkoop Paal 15 voor de Waddenvereniging


Op 17 november 2018 verscheen Paal 15, een verhalenbundel geschreven door 15 auteurs met 15 verhalen die zich afspelen op de Waddeneilanden. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan Ruben Smit, ecoloog en maker van de inmiddels veel geroemde film ‘WAD! Overleven op de grens van water en land’. Zijn eerste reactie vooraf: ‘In de verhalenbundel Paal 15 komt de prachtige en rustgevende natuur van de Waddeneilanden goed tot uiting’. De 15 auteurs van het boek kwamen tijdens een inspirerende schrijfweek op Ameland bij elkaar om onder leiding van Marelle Boersma een kort verhaal te schrijven met de Waddeneilanden als locatie. Het resultaat daarvan is deze bundel met vijftien gevarieerde verhalen vol spanning en avontuur, maar ook romantiek en ontroering.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

350
26/11/2019
13:31

Paal

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.