Tessa van Bussel

Een jaar niets kopen en opruimen voor de Wadden

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Door mijn werk bij de Waddenvereniging zie ik hoe kwetsbaar dit gebied is. Tegelijkertijd zie ik ook hoe traag de overheid is, hoe langzaam bedrijven veranderen en hoeveel troep er in de natuur terecht komt.

Daarom dacht ik: ik wil niet langer onderdeel zijn van dit vervuilende systeem en ik kom zelf in actie. Daarom koop ik in 2020 helemaal niets (behalve levensmiddelen) én ga ik helpen met het opruimen van de stranden op Terschelling op 18 tot en met 20 februrari.

Wil je mij sponsoren voor de Wadden en de Waddenvereniging? Dat kan bijvoorbeeld door een vast bedrag te doneren of met een bijdrage per opgeruimde meter strand. Je kunt me ook sponsoren met een bedrag per maand dat het me lukt om helemaal niets te kopen. Met elke bijdrage ben ik blij! (en het wad al helemaal).

Ben je benieuwd waarom dit zo nodig is en wat de Waddenvereniging met al het opgehaalde geld doet? Lees het hier: https://www.voordewadden.nl/project/wad-minder

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
12/11/2021
11:26

Anoniem

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.