Jelle .

Verkoop spullen MSC Zoe

De 7-jarige Jelle is op Terschelling als de ramp met de MSC Zoë gebeurt. Samen met zijn ouders gaat hij jutten en opruimen. Dat is leuk om te doen, maar het is ook meteen duidelijk dat de rommel slecht is voor de zee. Jelle vindt vooral schoenen en My Little Pony’s op het strand. Met Koningsdag besluit hij de gevonden spullen te verkopen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

34,70
26/11/2019
13:36

Jelle

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is zijn wij de onafhankelijke stem die zich voor de Wadden laat horen.