Elles Zondervan

Ik loop de halve Mar-athon voor behoud van de Waddenzee. Steun je mij?

Ik ben fan van de Wadden en Terschelling is mijn favoriet! Heerlijk fietsen door de natuur, vliegeren op het strand, krabben vangen, zeehonden spotten, de Walvis een bezoek brengen en verwondering over de kleurrijke luchten: kortom genieten!

Sinds kort werk ik als Fondsenwerver & Activator bij de Waddenvereniging. Dé landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van de Waddenzee en financiële steun erg goed kan gebruiken. 

Zaterdag 25 juni a.s. loop ik voor de 2e keer de halve Mar-athon van Sneek; 21 kilometer wandelen door de prachtige natuur rondom het Sneekermeer. Wil je mij gaan sponsoren voor mijn prestatie? Dit kan al vanaf 5 euro en het bedrag komt geheel ten goede aan de Waddenvereniging! Via mijn persoonlijke actiepagina met QR code wordt het geld direct op de rekening van de Waddenvereniging gestort en help je mee in het behoud van de Wadden.

Dank je wel! #ik loop harder voor de Wadden #kominactie!

5
07/06/2022
21:33

Anneke

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is, komen wij op voor de rust, ruimte en ruige natuur van de Wadden.