Tessa van Bussel

Een jaar niets kopen en opruimen voor de Wadden

( Lid van team: Team Waddenvereniging )

Door mijn werk bij de Waddenvereniging zie ik hoe kwetsbaar dit gebied is. Tegelijkertijd zie ik ook hoe traag de overheid is, hoe langzaam bedrijven veranderen en hoeveel troep er in de natuur terecht komt.

Daarom dacht ik: ik wil niet langer onderdeel zijn van dit vervuilende systeem en ik kom zelf in actie. Daarom koop ik in 2020 helemaal niets (behalve levensmiddelen) én ga ik helpen met het opruimen van de stranden op Terschelling op 18 tot en met 20 februrari.

Wil je mij sponsoren voor de Wadden en de Waddenvereniging? Dat kan bijvoorbeeld door een vast bedrag te doneren of met een bijdrage per opgeruimde meter strand. Je kunt me ook sponsoren met een bedrag per maand dat het me lukt om helemaal niets te kopen. Met elke bijdrage ben ik blij! (en het wad al helemaal).

Ben je benieuwd waarom dit zo nodig is en wat de Waddenvereniging met al het opgehaalde geld doet? Lees het hier: https://www.voordewadden.nl/project/wad-minder

10
12/11/2021
11:26

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is, komen wij op voor de rust, ruimte en ruige natuur van de Wadden.