Samen slaan wij de handen ineen; kom in actie!

In actie komen vraagt moed. Vraag maar aan onze oprichter Kees Wevers. Hij zag als 16 jarige jongen dat de overheid van plan was om twee dammen naar Ameland aan te leggen. Een deel van de Waddenzee zou zo ingepolderd worden. De jonge Kees Wevers was daar zó op tegen dat hij een ingezonden brief naar de krant stuurde om dit plan te stoppen. Niet veel later werd de Waddenvereniging opgericht en was het idee over inpoldering van de Waddenzee van tafel.

Kom in actie!
Via deze website kun jij je eigen actie starten en geld inzamelen voor de Waddenvereniging. Je maakt het je supporters of donateurs lekker makkelijk, want zij kunnen meteen een donatie aan je overmaken. 

Stap 1: kom je alleen in actie of samen in een team? 
Kom je zelf in actie, dan voel je je gesteund door de mensen die je supporten met een donatie. Als je samen in actie komt met je sportteam, familie of schoolklas kan het heel inspirerend werken om met zijn allen ergens voor gaan. Het is aan jou!

Stap 2: een actie bedenken
Nu komt het allerleukste onderdeel: zelf een actie bedenken om geld in te zamelen. Misschien ben je binnenkort wel op de Wadden en wil je je wandeling laten sponsoren. Of:

Doe wat bij je past en waar je energie van krijgt, dan volgen, met een beetje hulp. de donaties vanzelf.

Stap 3: maak je eigen actiepagina en start je actie
Start Actie hier meld je je aan aan als individu, team of lid van een bestaand team. Kies een geschikte foto, schrijf een pakkende tekst en werf maar!

Stap 4: promoot je eigen actiepagina via social media
Laat iedereen weten dat je een actie bent gestart. Hoe je dit doet lees je hier.