Kom in actie!

In actie komen vraagt moed. Vraag maar aan onze oprichter Kees Wevers. Hij zag als 16 jarige jongen dat de overheid van plan was om twee dammen naar Ameland aan te leggen. Een deel van de Waddenzee zou zo ingepolderd worden. De jonge Kees Wevers was daar zó op tegen dat hij een ingezonden brief naar de krant stuurde om dit plan te stoppen. Niet veel later werd de Waddenvereniging opgericht en was het idee over inpoldering van de Waddenzee van tafel.

 

Kom in actie!
Via deze website kun jij je eigen actie starten en geld inzamelen voor de Waddenvereniging. Je maakt het je supporters of donateurs lekker makkelijk, want zij kunnen meteen een donatie aan je overmaken. 

Stap 1: Bepaal je doel

Je kunt geld inzamelen voor de Waddenverenging algemeen of voor een specifiek thema. De twee thema's die we op dit moment hebben uitgelicht zijn 'Rampenbestrijding Waddenzee' en 'Elke vis telt!'.

Stap 2: Alleen of in een team?

Wil je zelf een actie starten of wil je dat samen met je sportteam, familie of schoolklas doen? Met zijn allen ergens voor gaan kan heel inspirerend werken! In je eentje voel je je natuurlijk ook gesteund door de mensen die je supporten met een donatie. Het is aan jou!

Stap 3: Een actie bedenken

Nu komt het allerleukste onderdeel: zelf een actie bedenken om geld in te zamelen. Misschien ben je binnenkort wel op de Wadden en wil je je wandeling laten sponsoren. Of:

Doe wat bij je past en waar je energie van krijgt, dan volgen de donaties vanzelf.

Stap 4: Een actie aanmaken

Start je actie via de pagina Start Actie
Hier meld je je aan als Team, Individu of Teamlid van een al bestaand team. Kies een goeie foto, schrijf een pakkende tekst en werven maar!

Stap 5: Je actie promoten

Laat iedereen weten dat je een actie bent gestart! Hoe je dat goed doet lees je hier.