Durf jij het aan?

In actie komen vraagt moed. Vraag maar aan onze oprichter Kees Wevers. Hij zag als 16 jarige jongen dat de overheid van plan was om twee dammen naar Ameland aan te leggen. Een deel van de Waddenzee zou zo ingepolderd worden. De jonge Kees Wevers was daar zó op tegen dat hij een ingezonden brief naar de krant stuurde om dit plan te stoppen. Niet veel later werd de Waddenvereniging opgericht en was het idee over inpoldering van de Waddenzee van tafel.

Wat kun jij doen?
Ook jij kunt de Wadden helpen! Als we de afgelopen decennia ook maar iets geleerd hebben, is het dat je echt verschil kunt maken door zelf in actie te komen. Soms in het groot: met landelijke acties en politieke beinvloeiding. Soms in het klein: met de verkoop van aangespoelde microplastics. Hoe je het ook doet, we zijn blij met je. 

Wij steunen jou!
We vinden het geweldig dat je voor de Wadden in actie wil komen. Op welke manier dan ook. Als je dat leuk vindt kunnen wij jouw actie extra uitlichten via onze social media kanalen of in het WADDENmagazine. We denken graag met je mee om van jouw actie een succes te maken.