Geef de Wadden een gezond 2023!

Geef de Wadden een gezond 2023!

Uitwaaien op het strand is een fijne bezigheid en het levert vaak meer op dan een frisse neus. Het strand ligt vol met schelpen, aangespoelde stukken hout en touw waardoor een creatieve invulling met je vondsten eenvoudiger is dan je denkt.

Heb je veel scheermessen gevonden op het strand? Neem een leeg jam- of sauspotje, zoek even lange exemplaren bij elkaar, plak ze op het glas, bind er touw wat je gevonden hebt op het strand, raffia of jute omheen en maak het af door schelpjes aan het touw te plakken. Waxinelichtje erin en klaar!

Heb je veel stukjes hout gevonden, sorteer of zaag ze op lengte en leg ze van groot naar klein in de vorm van een kerstboom. Boor in het midden van ieder houtje een gaatje en trek er een touwtje doorheen die je aan de onderkant vastknoopt. Aan de bovenkant van het touwtje maak je een lus zodat je de kerstboom op kunt hangen.

Wil je de Wadden een gezond 2023 geven?  
Maak zoveel creatieve zelf gejutte waxinelichthouders & kerstbomen als je kunt, ga ermee langs de deuren in je wijk en doneer je opbrengst via Geef de Wadden een gezond 2023! (voordewadden.nl)
499,60
25/11/2022
11:27

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/11/2022 | 18:45

Geef de Wadden een gezond 2023!

Geef de Wadden een gezond 2023! Uitwaaien op het strand is een fijne bezigheid en het levert vaak meer op dan een frisse neus. Het strand ligt vol met schelpen, aangespoelde stukken hout en touw waardoor een creatieve invulling met je vondsten eenvoudiger is dan je denkt.Heb je veel scheermessen gevonden op het strand? Neem een leeg jam- of sauspotje, zoek even lange exemplaren bij elkaar, plak ze op het glas, bind er touw wat je gevonden hebt op het strand, raffia of jute omheen en maak het af door schelpjes aan het touw te plakken. Waxinelichtje erin en klaar!Heb je veel stukjes hout gevonden, sorteer of zaag ze op lengte en leg ze van groot naar klein in de vorm van een kerstboom. Boor in het midden van ieder houtje een gaatje en trek er een touwtje doorheen die je aan de onderkant vastknoopt. Aan de bovenkant van het touwtje maak je een lus zodat je de kerstboom op kunt hangen.Wil je de Wadden een gezond 2023 geven?  Maak zoveel creatieve zelf gejutte waxinelichthouders & kerstbomen als je kunt, ga ermee langs de deuren in je wijk en doneer je opbrengst via Geef de Wadden een gezond 2023! (voordewadden.nl)

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is, komen wij op voor de rust, ruimte en ruige natuur van de Wadden.