Wandel Tussen Slik en Zand voor de Wadden

Wandel voor de Wadden

Doe jij op 22 oktober mee aan het wandelevenement Tussen Slik en Zand op Ameland?
Zet je wandelprestatie in voor het goede doel! Laat je sponsoren en lever met elke stap een bijdrage aan het behoud en de bescherming van Werelderfgoed Waddenzee.

Zo werkt het:

  • Maak op het actieplatform voordewadden.nl voor jezelf of als team een actie aan. Klik hiervoor op de button ‘Start actie’ en kies als thema voor ‘Tussen slik en zand’.
  • Activeer jouw actie met het overmaken van een startbedrag. Tip: Als je lid bent van de Waddenvereniging, krijg je vijf euro korting op je inschrijfgeld voor het evenement. Zet dit bedrag in als startpunt voor jouw actie. Daarmee komt jouw korting direct ten goede aan het wad.
  • Deel jouw actie met je eigen netwerk en op social media
  • Houd tijdens jouw wandeling je sponsors op de hoogte van je vordering door je actie te koppelen aan de Strava app
  • Deel na afloop met je netwerk welk totaalbedrag voor de Wadden je bij elkaar gewandeld hebt

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van je actie? Elles Zondervan (medewerker bij de Waddenvereniging) helpt je graag verder. Stuur haar een mail met je vraag!

Over Tussen Slik en Zand
Tussen Slik en Zand is een wandelevenement op Ameland waarbij de deelnemers langs en door de afwisselende eiland- en waddennatuur wandelen. De Waddenvereniging is al jarenlang partner van het evenement, waarbij er veel aandacht is voor Werelderfgoed Waddenzee. Elk jaar zijn de routes anders. Tijdens deze 11e editie staat het oosten van het eiland centraal kan er gekozen worden voor een route van 11, 17 en 25 kilometer lang. Hoogtepunten zijn er voldoende met de Oerdblinkert (het hoogste duin van Ameland op +24 NAP), maar ook de Burenblinkert, Grauwe Duun en Kaapsduun. Enthousiast geworden? Je kunt je nog tot 11 oktober inschrijven. Inschrijven kan hier. Ben je lid van de Waddenvereniging, dan ontvang je direct 5 euro korting op het inschrijfgeld.

5
25/10/2022
12:11

Deelnemende wandelaar aan het evenement

Bekijk alle
  Bekijk alle
27/09/2022 | 14:50

Wandel 'Tussen Slik en Zand' voor de Wadden

Wandel voor de Wadden Doe jij op 22 oktober mee aan het wandelevenement Tussen Slik en Zand op Ameland? Zet je wandelprestatie in voor het goede doel! Laat je sponsoren en lever met elke stap een bijdrage aan het behoud en de bescherming van Werelderfgoed Waddenzee. Zo werkt het: Maak op het actieplatform voordewadden.nl voor jezelf of als team een actie aan. Klik hiervoor op de button ‘Start actie’ en kies als thema voor ‘Tussen slik en zand’. Activeer jouw actie met het overmaken van een startbedrag. Tip: Als je lid bent van de Waddenvereniging, krijg je vijf euro korting op je inschrijfgeld voor het evenement. Zet dit bedrag in als startpunt voor jouw actie. Daarmee komt jouw korting direct ten goede aan het wad. Deel jouw actie met je eigen netwerk en op social media Houd tijdens jouw wandeling je sponsors op de hoogte van je vordering door je actie te koppelen aan de Strava app Deel na afloop met je netwerk welk totaalbedrag voor de Wadden je bij elkaar gewandeld hebt Heb je hulp nodig bij het aanmaken van je actie? Elles Zondervan (medewerker bij de Waddenvereniging) helpt je graag verder. Stuur haar een mail met je vraag! Over Tussen Slik en ZandTussen Slik en Zand is een wandelevenement op Ameland waarbij de deelnemers langs en door de afwisselende eiland- en waddennatuur wandelen. De Waddenvereniging is al jarenlang partner van het evenement, waarbij er veel aandacht is voor Werelderfgoed Waddenzee. Elk jaar zijn de routes anders. Tijdens deze 11e editie staat het oosten van het eiland centraal kan er gekozen worden voor een route van 11, 17 en 25 kilometer lang. Hoogtepunten zijn er voldoende met de Oerdblinkert (het hoogste duin van Ameland op +24 NAP), maar ook de Burenblinkert, Grauwe Duun en Kaapsduun. Enthousiast geworden? Je kunt je nog tot 11 oktober inschrijven. Inschrijven kan hier. Ben je lid van de Waddenvereniging, dan ontvang je direct 5 euro korting op het inschrijfgeld.  

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is, komen wij op voor de rust, ruimte en ruige natuur van de Wadden.