Team Waddenvereniging

Milieujutten voor de Wadden!

Wij hebben Team Waddenvereniging opgericht! En we hopen dat zoveel mogelijk wadliefhebbers zich bij ons aansluiten. Als medewerkers en vrijwilligers hebben wij allemaal grote liefde voor het waddengebied. En jij hebt waarschijnlijk ook een groot hart voor de Wadden. Waar je van houdt wil je beschermen. We zetten ons daar in ons werk dagelijks voor in. En nu steken we onze handen nog eens extra uit de mouwen tijdens het Milieujutten op Terschelling. Kom je ook bij ons team?

Wat gaan we doen?

We gaan milieujutten op Terschelling. We zijn daar van 18 februari tot en met 20 februari en van 25 tot en met 27 februari. Samen met een heleboel anderen maken we de Terschellinger stranden schoon. Dat doen we omdat plastic in de natuur ongelooflijk slecht en gevaarlijk is voor verschillende diersoorten. In het filmpje bovenaan deze pagina zie je collega Jojanneke die daar meer over vertelt. Tijdens de opruimdagen gaan onze eigen gidsen mee en onze collega's Renate, Laura en Chrisje houden een lezing over Plastic Soup in het waddengebied. 

Doe je met ons mee?

Wil je ook meedoen? Dat kan op de volgende manieren:

 1. Actief meedoen:
  • Meld je aan voor één van de milieujut-arrangementen via deze pagina. 
  • Meld je daarna aan als teamlid bij ons team. Dat kan door bovenaan deze pagina op de knop te klikken 'ik wil in dit team' OF
  • Start je eigen team of actie om donaties op te halen. Ga dan naar deze pagina en klik op de rode knop 'start actie'
  • We zien elkaar sowieso tijdens het milieujutten op Terschelling. Als dank voor je inzet ontvang je van ons een duurzaam wadden-cadeautje.
 2. Doneren:
  Doneer aan ons team of aan één van de indivicuele deelnemers!

We zijn blij met iedereen die op welke manier dan ook meedoet! 

Het opgehaalde geld gaan we gebruiken voor het plasticvrij maken van Terschelling (pilotproject) en lobby richting bedrijven en Tweede Kamer. Je leest er hier meer over.

 

 

 

10
12/11/2021
11:26

Anoniem

Bekijk alle

En we hopen dat we ooit niet meer bestaan. Omdat dan heel Nederland zich sterk maakt voor het beschermen van de Waddenzee. Tot het zover is, komen wij op voor de rust, ruimte en ruige natuur van de Wadden.